MY SNAX

MY SNAX Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1436 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Snax. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 20:39 Deze keer was het echt niet lekker
7 aug 2022 om 20:33 Prima
7 aug 2022 om 19:40 Lekker en snel bezorgd
7 aug 2022 om 8:21 Verwachte bezorgtijd 60 min, ruim op tijd bezorgd eten was goed
4 aug 2022 om 20:09 Patat met stukjes gekruide kipfilet stukjes. Patat was oud, heel donker en is gewoon een paar keer gebakken, die ging straight de prullenbak in. Jammer, normaliter was het eten hier prima. De berehap pinda, was goed.
25 jul 2022 om 9:04 WAARDELOOS! laatste keer dat wij hier iets bestellen, ze vergeten altijd iets, blijkbaar kunnen ze daar niet lezen, altijd er achteraan moeten bellen, je zou zeggen na zoveel klachten dat ze er wel iets van leren, maar helaas, ze weten daar niet hoe
24 jul 2022 om 20:35 Food is pretty good, but they make a lot of mistakes. Forgetting drinks and or sides.
23 jul 2022 om 18:00 Ik bestel regelmatig bij jullie, maar dit keer was ik er niet over te spreken, vieze sla, patat keihard en hamburger en schnitzel veels te veel doorgebakken ik baalde echt ben beter gewent van jullie, bijna alles weggegooid
22 jul 2022 om 19:41 Altijd hier met plezier besteld. Maar sinds de prijzen omhoog zijn gegaan is de service naar beneden gegaan. Bezorging was meestal binnen de 20min. Nu ruim een uur. Neem de softijs met Nutella. Kreeg best veel Nutella erbij. Nu een drupje Nutella
22 jul 2022 om 12:53 Lang moeten wachten op de bestelling, doch wel binnen de gestelde bezorgtijd. Hamburger speciaal menu besteld, beetje ongewoon om het broodje zelf samen te moeten stellen (bleek achteraf) waardoor er nu alleen speciaal saus op de hamburger zat.
21 jul 2022 om 22:39 Frikandel was uit bakje en milkshake uit de beker en slappe patat helAs
19 jul 2022 om 20:40 De patat was deze keer erg slof en werd ruim 20 min. Na de afgesproken tijd pas bezorgd! Helaas deze keer was het echt slecht na de vorige keren een goede ervaring te hebben.